Övriga tjänster

Övriga tjänster

Betongslipning

Vi utför betongslipning på olika sätt:

Ett målat gammalt industrigolv renslipar vi och polerar upp till en fin yta, eller applicerar en ”dammbindare” för att få ett lättskött golv att underhålla. Vissa golv ska inte vara finslipade, då erbjuder vi en ytfräsning för en mer ojämn yta.

Rivningsarbete

I samband med brand och vattenskador utför vi en effektiv ren rivning i fastigheter. I bra samarbete med byggbolag utför vi rivningsarbete, ofta hela utrivningar av golv, väggar mm på företag, eller hela kontorsvåningar.

Byggstädning

Vi utför byggstädning åt flera ledande byggbolag. Oftast är det en slutstädning på en färdig byggentreprenad Vi erbjuder även en service som innebär att vi kontinuerligt kommer ut på byggarbetsplatsen och rengör allt ifrån damm och byggspill. En återkommande rengöring innebär en bättre arbetsmiljö på byggarbetsplatsen.

Fasadrengöring

Vi erbjuder fasadrengöring på alla fasader. Vi utför fasadtvätt till företag och privatpersoner. Rengöring görs på olika sätt, vissa med enbart hetvatten och högtryck, andra även med kemikalier. Vi använder effektiva och miljömässigt godkända metoder och smuts som tvätta bort kan vara från trafiken, sot, alg eller mossbeväxning. Plåtfasader och andra starkare fasader kan vi hetvattenblästra för att få bort gammal färg och smuts inför en ommålning.

Takrengöring

Vi gör takrengöring på alla typer av takbeläggningar – plåt, papptak, tegel- och betongtak. Varje beläggning är olika och kräver olika rengöringssätt. Vi kan metoderna för att ditt tak ska få så lång livstid som möjligt.

JT Sanering har mångårig erfarenhet av saneringsarbete på alla nivåer och från alla möjliga situationer.
Johan Trybom, Grundare

ett axplock av våra samarbetspartners

VÄXJÖ

KALMAR

KARLSKRONA

OSKARSHAMN

Kontaktformulär för frågor och offerter